logo strandmeubel

A+ A A-

Strandmeubel.nl haalt het strand in huis

906

Wat ruim tien jaar geleden begon met een simpel steigerhouten bankje is inmiddels uitgegroeid tot een professioneel bedrijf in steigerhouten meubilair. Door heel Nederland en in het buitenland zijn deze meubels een vertrouwd beeld geworden in vele tuinen, kantoren, terrasjes, restaurants, verenigingen en strandpaviljoens. Daarnaast heeft menig standhouder zijn beurzen met succes gedraaid, mede door de sfeervolle Strandmeubel-inrichting.

Wat goed is, moet goed blijven

Eigenaar, creatief en productief brein achter strandmeubel.nl is Ingo Lenting. Zijn achtergrond als timmerman en jarenlange ervaring in de bouw en uiteindelijk als aannemer, heeft hem twaalf jaar geleden doen besluiten om zijn eigen aannemersbedrijf te starten.
Vanuit zijn werk en zijn voorliefde voor hout is uiteindelijk de eerste steigerhouten bank geboren. Dat dit bankje, van oorsprong een cadeau voor zijn schoonmoeder, zou zorgen voor zo’n „hype” had hij nooit gedacht.

Als je de meubels in een aantal woorden moet omschrijven, komen puur, professioneel, eenvoud, stijl en kwaliteit voorop. En daarin schuilt ook de kracht. De modellen zijn stevig en comfortabel, gemaakt van eerste klas hout en professioneel gemonteerd met RVS-schroeven.
Eigenlijk is het model van de meubels door alle jaren heen hetzelfde gebleven. Want wat goed is moet goed blijven.
100% achter je product staan is daarbij een must, bij iedere stoel en iedere tafel die verkocht wordt. Dat het steigerhout niet gaat vervelen, komt volgens Ingo doordat het in iedere woon- en werkstijl past. Het brengt een natuurlijke en pure look die altijd gewaardeerd wordt en zorgt voor sfeer.
Het mooiste compliment vindt hij als er klanten komen die hun oude Strandmeubel-meubels „symbolisch” in komen ruilen voor een nieuwe set.

Afwerking en aankleding

De steigerhouten producten worden naturel geleverd en kunnen zonder behandeling prima buiten en binnen gebruikt worden. Maar om de levensduur te verlengen of om goed schoon te houden, is het raadzaam om het hout minimaal een keer te behandelen. Hiervoor heeft Strandmeubel een product met een eigen kleur te koop dat mat is, het hout beschermd en niet afsluit. Heel transparant dus met respect voor de natuurlijke tekening van het hout.

Naast de meubels kun je bij strandmeubel.nl sinds een paar jaar ook terecht voor bijpassende (buiten)kussens. Het zachte materiaal van deze kussens is vuilafstotend, UV- en waterbestendig en opvallend door de rode rits als handelskenmerk. Verder is er keus uit een aantal basiskleuren die snel leverbaar zijn.

Voor vragen en bestellingen kun je terecht op deze website, via de email of telefonisch via telefoonnummer +31 (0)6 48 47 86 14